Concurs fotogràfic de Sant Tomàs per celebrar el 25è aniversari del seu servei laboral Eina

Es poden enviar imatges inèdites on hi figuri el número 25

25 anys eina concurs fotogràfic sant tomàs
Cartell del concurs // Foto: Sant Tomàs

Sant Tomàs ha organitzat un concurs fotogràfic amb motiu del 25è aniversari del seu servei de formació i inserció laboral Eina, en el que es poden enviar imatges inèdites on hi figuri el número 25 representat en qualsevol de les formes o interpretacions.

El concurs repartirà tres premis en tres categories: La diversitat com a valor, Natura i Espais urbans. Els primers premis seran un àpat per a dues persones als restaurants Ca l’U de Vic, Fonda Sala d’Olost i Torres Petit de Manlleu; els segons premis seran unes ulleres de sol de la marca vigatana Woodys, i els tercers premis seran xecs regal d’Isern Electrodomèstics.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El lliurament de premis es farà el dia 28 de setembre a les 19.30h en un acte a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic. I fins al 8 d’octubre de 2017 al mateix edifici es farà una exposició de les fotografies presentades. Les fotografies es poden enviar fins el proper 20 d’agost al correu electrònic eina25@santtomas.cat

Eina fa 25 anys que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual en el procés d’accedir i mantenir un lloc de treball a l’empresa, facilitant-los els suports necessaris. El seu 25è aniversari coincideix amb el 50è aniversari de Sant Tomàs, entitat sense ànim de lucre que té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies, a la comarca d’Osona.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*