Conclusions i propostes de futur sobre la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual

En una ponència que presentarà l'Associació Ladd

conclusions propostes futur inclusió laboral discapacitat intel·lectual
L’atur de les persones amb discapacitat intel·lectual ronda el 80% // Foto: Associació Ladd

Ladd Associació organitza el proper 21 de març la ponència ‘La inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual’, que donarà a conèixer les conclusions i propostes per a la transformació que ha de venir en aquest àmbit.

Amb aquesta ponència, que tindrà lloc al Palau Macaya a les 18h., l’entitat dona per finalitzat aquest projecte de reflexió sobre la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, en el que s’han realitzat més de 100 entrevistes i 8 dinàmiques de grup amb agents de tot el territori català (entitats, empreses, famílies, col·lectiu, …).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El projecte pretén fer una diagnosi, detectar elements de transformació i fer propostes concretes de futur, a partir d’altres experiències internacionals. L’anàlisi ha mantingut sempre un enfoc pragmàtic, fugint de conceptes teòrics.

L’acte serà presentat i dirigit per la periodista Gemma Nierga i hi participaran Maite Ruiz, presidenta de la LADD; Miquel Serra, alumne del programa Singular a l’acidH; Roser Ferré, directora de l’Escola Barcanova / Grup GSIS; Marta Gabarró, professora d’Esade i consultora estratègica; i Montse Tarridas, membre de la LADD – projecte d’inclusió laboral.

BANER_300X250

El col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual presenta en l’actualitat un 85% d’atur. L’entitat en aquest sentit, té l’objectiu de participar activament en un canvi en aquest àmbit que tot just acaba de començar per implantar de forma efectiva les pautes que marca la Convenció Internacional de les Persones amb Discapacitat perquè el treball sigui inclusiu i normalitzat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*