Dilluns, 8 març 2021
Inici Inclusió Laboral Conclusions i propostes de futur sobre la inclusió laboral de les persones...

Conclusions i propostes de futur sobre la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual

conclusions propostes futur inclusió laboral discapacitat intel·lectual
L’atur de les persones amb discapacitat intel·lectual ronda el 80% // Foto: Associació Ladd

Ladd Associació organitza el proper 21 de març la ponència ‘La inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual’, que donarà a conèixer les conclusions i propostes per a la transformació que ha de venir en aquest àmbit.

Amb aquesta ponència, que tindrà lloc al Palau Macaya a les 18h., l’entitat dona per finalitzat aquest projecte de reflexió sobre la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, en el que s’han realitzat més de 100 entrevistes i 8 dinàmiques de grup amb agents de tot el territori català (entitats, empreses, famílies, col·lectiu, …).

El projecte pretén fer una diagnosi, detectar elements de transformació i fer propostes concretes de futur, a partir d’altres experiències internacionals. L’anàlisi ha mantingut sempre un enfoc pragmàtic, fugint de conceptes teòrics.

ARC Soluciones publi

L’acte serà presentat i dirigit per la periodista Gemma Nierga i hi participaran Maite Ruiz, presidenta de la LADD; Miquel Serra, alumne del programa Singular a l’acidH; Roser Ferré, directora de l’Escola Barcanova / Grup GSIS; Marta Gabarró, professora d’Esade i consultora estratègica; i Montse Tarridas, membre de la LADD – projecte d’inclusió laboral.

El col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual presenta en l’actualitat un 85% d’atur. L’entitat en aquest sentit, té l’objectiu de participar activament en un canvi en aquest àmbit que tot just acaba de començar per implantar de forma efectiva les pautes que marca la Convenció Internacional de les Persones amb Discapacitat perquè el treball sigui inclusiu i normalitzat.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES