Dijous, 2 desembre 2021
IniciInclusió SocialComença el procés d’adjudicació de la fase 1 de l'obra La Muntanyeta...

Comença el procés d’adjudicació de la fase 1 de l’obra La Muntanyeta Bonavista

obra la Muntanyeta Bonavista
El nou equipament de la Muntanyeta Bonavista // Foto: APPCT

La Fundació La Muntanyeta, entitat al servei de persones amb paràlisi cerebral, ha obert el procés d’adjudicació de la fase 1 de l’obra La Muntanyeta Bonavista a totes les empreses constructores que es vulguin presentar per a executar les obres de remodelació d’aquest nou equipament. A la seva pàgina web es poden consultar les bases de la convocatòria.

Les empreses interessades a participar al procés d’adjudicació poden presentar la documentació necessària fins al proper 29 de juliol a les 14h. La documentació que es requereix a les bases de la convocatòria s’ha de lliurar a la seu de la Fundació La Muntanyeta, situada al C/ Muntanya de Sant Pere, s/n, de Tarragona, en horari de 9 a 14h.

fiare banca etica crowdfunding

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES