Dimecres, 29 juny 2022
Dimecres, 29 juny 2022
IniciDretsCOCEMFE Barcelona presenta a Madrid l’Observatori de la Discapacitat Física

COCEMFE Barcelona presenta a Madrid l’Observatori de la Discapacitat Física

trobada Observatori Discapacitat Física a Madrid
Trobada a Madrid de les dues institucions // Foto: ODF

El passat mes de juny els representants de l’Observatori de la Discapacitat Física (ODF), M. Pilar Díaz, directora, i Antoni Serratosa, comissionat, es van reunir a Madrid, a petició de la Direcció General d’Atenció a les Persones amb Discapacitat del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, amb el subdirector Jesús Celada, i amb Elena Jariod, Paloma Herrarte del Álamo i Maite Fernández membres de la Direcció General i del Real Patronat sobre Discapacitat per a tractar les vies de col·laboració futures entre el Ministeri, el Real Patronat sobre Discapacitat i l’ODF.

La trobada va servir per corroborar la importància i la voluntat, manifestada en dues trobades anteriors, d’iniciar una etapa de treball conjunta sustentada en el Big Data i les TIC. L’anàlisi de la informació dels darrers estudis de l’ODF serà la base per dur a terme nous estudis monogràfics al servei de l’àmbit de les persones amb discapacitat. Un treball de base col·laborativa, que té com a objectiu incidir políticament seguint les prescripcions de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

banner newsletter oferta 50%

Diari de la DisCapacitat Oferta Newsletter 50% descompte

Ara per només 7,99 € durant el primer any rebràs al teu correu cada dia tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya. No deixis escapar aquesta oportunitat!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

7 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content