Dimarts, 26 octubre 2021
IniciDiscapacitatEl CERMI compareixerà al Senat per explicar la situació i necessitats de...

El CERMI compareixerà al Senat per explicar la situació i necessitats de les persones amb discapacitat grans

En el marc de la Ponència d’Estudi sobre el procés d’envelliment

cermi senat situacio persones discapacitat gent gran
Les persones amb discapacitat amb més de 65 anys representen el 60% del col·lectiu // Foto: Arxiu

El Comitè Espanyol de Representants de les Persones amb Discapacitat (CERMI) portarà al Senat, en dues compareixences parlamentàries, les necessitats i demandes de les persones amb discapacitat grans, que precisen suports per a la seva autonomia, benestar i inclusió social.

Ho farà en el marc de la Ponència d’estudi sobre el procés d’envelliment creat a la Càmera Alta, que començarà a partir del mes de gener, i que ha convocat al CERMI perquè exposi la realitat de les persones amb discapacitat d’edat avançada, i faci les propostes de millora de les polítiques públiques en aquesta matèria.

Així, el 13 de gener, compareixerà el president del CERMI, Luis Cayo Pérez Bueno, per presentar l’estat d’aquest col·lectiu, i el dia 20, Álvaro García Bilbao, president de la Comissió de Treball d’Envelliment Actiu del CERMI, explicarà l’agenda política d’aquest segment de la població amb discapacitat.

Segons estimacions oficial, a Espanya hi ha més de 2 milions de persones amb discapacitat que superen els 65 anys, el que suposa un 60% de tot el col·lectiu.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES