Diumenge, 23 gener 2022
IniciDiscapacitatCerdanyola del Vallès vol regular els aparcaments reservats a persones amb mobilitat...

Cerdanyola del Vallès vol regular els aparcaments reservats a persones amb mobilitat reduïda

Cerdanyola aparcaments reservats discapacitat
Persones que estan treballant per regular les places reservades // Foto: Associació Funcional per la Integració Social

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la Policia Local de Cerdanyola del Vallès, La Unió Sindical Obrera de CatalunyaFederació d’Empleats Públics (USOC-FEP) i l’Associació Funcional per la Integració Social (AFIS) sumen esforços per ampliar en nombre, regular, i millorar els aparcaments reservats a persones amb mobilitat reduïda.

Després de traslladar el malestar de l’AFIS i de la USOC-FEP sobre el mal ús de les targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda a la ciutat a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i a la Policia Local, aquesta va començar a prestar una atenció especial en el control de l’ús correcte de les targetes d’aparcament dels vehicles estacionats a les places reservades a persones amb mobilitat reduïda per garantir el correcte ús de les mateixes per les persones que veritablement ho necessiten, i evitar el seu ús fraudulent per unes altres.

L’AFIS i la USOC-FEP també van exposar a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i a la Policia Local la manca de places en alguns punts de la ciutat, tema que s’està treballant conjuntament per les quatre parts per anar ampliant progressivament el nombre de places reservades a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes noves places comptaran amb la zona de transferència i en el cas que ho neccesiten amb la pertinent rampa per pujar a la vorera.

També s’està treballant en un sistema per regular l’horari d’ús d’aquestes places i així facilitar la rotació, la mobilitat i l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda, en una nova ordenança per regular l’ús de les targetes i les places, i en millorar les places ja existents a la ciutat repintant, afegint-les zones de transferència i les rampes per pujar a la vorera en el cas que sigui necessari.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

15 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content