Centenars de persones es manifesten per reclamar que la gent gran sigui una prioritat de país

Llegeixen el Manifest del sector d’atenció a la gent gran

manifestació-gent-gran-prioritat-país
Els manifestants van llegir el manifest davant del Palau de la Generalitat // Foto: ACRA

Centenars de persones es van concentrar dijous passat davant el Palau de la Generalitat per reivindicar que l’atenció a la gent gran sigui una prioritat del país i situï aquest col·lectiu en el centre de l’atenció de les polítiques socials.

Els dos sindicats i les sis patronals convocants de la manifestació van demanar a través del Manifest del sector de l’atenció a la gent gran, una millora de les condicions laborals dels professionals, i que es garanteixi la sostenibilitat del sector, actualment en una situació molt complicada després de deu anys amb les tarifes públiques congelades.

BANER_300X250

La protesta es va produir després que la proposta presentada al sector per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en una reunió mantinguda la setmana passada resultés insuficient.

Les organitzacions consideren que la proposta presentada per l’administració és insuficient tant en contingut com per l’escenari temporal plantejat. 

Fa dos anys, les mateixes organitzacions van presentar un primer manifest on es reclamava una inversió de 300 milions d’euros per tal de dignificar un sector instal·lat en l’oblit i la invisibilitat per part de les administracions, situació que malauradament no ha canviat.

Els convocants de la manifestació eren les organitzacions empresarials (Associació Catalana de Recursos Assistencials, Centres Socio-sanitaris Catòlics de Catalunya, Consorci de Salut i Social de Catalunya, La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, La Unió Catalana d’Hospitals i la Unió de Petites i Mitjanes Residències) i sindicals (Comissions Obreres i FeSP – UGT de Catalunya)

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*