Celíacs de Catalunya commemora el Dia Internacional de la Celiaquia dins la Fira BCN Gluten

El 30 de juny al Centre d’Exposicions La Farga de L’Hospitalet

dia-mundial-celiaquia
El Dia Mundial de la Celiquia se celebra el diumenge 30 de juny // Foto: Arxiu

L’Associació Celíacs de Catalunya celebrarà el diumenge 30 de juny els actes commemoratius del Dia Internacional de la Celiaquia (CID) en el marc de la Fira BCN Gluten Free, la Fira Internacional de referència de productes i dieta sense gluten que tindrà lloc al centre d’Exposicions de La Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

Serà una jornada lúdica, festiva i gastronòmica, on hi haurà lloc pel lliurament de la Beca a la Recerca en patologies relacionades amb la ingesta de gluten 2019, per l’edició del concurs d’imprimació pa de pagès sense gluten i també per reivindicar les necessitats del col·lectiu mitjançant la lectura del Manifest Celíac 2019. Els parlaments institucionals i la lectura del manifest es celebraran a les 13:15h.

Cada edició aquest esdeveniment ha rebut la visita de més de 4.000 visitants que participen en els activitats i tallers pensats per a totes les edats. També se’ls ofereix la possibilitat de participar en diversos sortejos de lots de productes sense gluten. 

Durant la jornada es farà difusió de la nova campanya de l’Associació, #ChangeCeliaquia, que té l’objectiu de mostrar les greus conseqüències que pot tenir un mal tractament de la malaltia i com les resolucions ja aprovades pel Parlament de Catalunya i que actualment es troben sense executar ajudarien a protegir als infants.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*