‘Cara a cara con el monstruo’, un llibre sobre la convivència i la lluita contra la malaltia del Parkinson

Escrit per Artur Amich, diagnosticat de Parkinson al 2004

llibre portada cara cara monstruo malaltia parkinson

Artur Amich (Barcelona, 1966), diagnosticat amb la malaltia del Parkinson l’any 2004, acaba de publicar el llibre solidari ‘Cara a Cara con el monstruo’, un diari escrit amb el cor i l’ànima on comparteix l’extrema complexitat de la convivència i la lluita en primera persona amb la malaltia del Parkinson. Es tracta d’una espècie de “muntanya russa” d’experiències i sensacions compartides des de la vivència personal del dia a dia.

Els beneficis del llibre, que ha estat publicat per l’editorial solidària Kurere, aniran a l’Asociación Kurere, palabras que curan, l’Associació Catalana del Parkinson i la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica.

BANER_300X250

Artur Amich és Llicenciat i màster d’Administració i Direcció d’Empreses a ESADE i té un programa de perfeccionament directiu a IESE. Des del 1990 desenvolupa la seva carrera professional com a auditor de comptes en la firma Deloitte. A principis de 2016 s’agreujen els símptomes de la malaltia i després de diverses baixes mèdiques ha d’abandonar definitivament la seva activitat professional.

Amich és una persona molt implicada amb les activitats solidàries relacionades amb aquesta malaltia. El passat diumenge 7 d’abril va participar a la 2a edició de la Caminada pel Parkinson, una caminada solidària d’uns 2,700 metres aproximadament, que té l’objectiu de compartir i donar visibilitat a la malaltia del Parkinson.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*