Campanyes de les entitats per commemorar el Dia Mundial de la Síndrome de Down

Down Catalunya i Down Espanya realitzen vídeos de sensibilització social

video down catalunya
Les entitats han realitzat diversos vídeos commemoratius // Foto: Imatge cedida per Down Catalunya

Per commemorar el Dia Mundial de la Síndrome de Down que es celebra el 21 de març Down Catalunya ha realitzat un vídeo (gravat amb mòbils) en el que participen un total de 65 nens, joves i adults amb síndrome de Down de Catalunya en el que es reivindiquen els drets i els deures de les persones amb síndrome de Down.

FREEFORMSTYLE-600X300

Per altra banda, Down España ha llançat la campanya ‘El reencuentro’ per augmentar la sensibilització social i la visibilitat de les persones amb aquesta discapacitat intel·lectual. Es tracta d’un vídeo amb una emotiva història que busca apropar a la societat la forma de ser de les persones amb síndrome de Down, mostrant les seves aptituds, qualitats i vàlua.

banner_300x200_entrenuvols

Però per sobre d’això la campanya pretén subratllar un valor sempre destacat per familiars, companys i persones que coneixen a algú amb aquesta discapacitat intel·lectual: la preocupació que demostren per al benestar de tots els que els envolten i l’enorme capacitat que tenen per fer feliços als demés. L’anunci posa de manifest l’enorme grau d’inclusió, respecte i tolerància vers la discapacitat que tenen avui dia els nens i joves espanyols.

Down España ha realitzat una versió per a la televisió de 30 segons que s’emetrà en les principals cadenes nacionals i autonòmiques. Col·laboren amb la campanya: RTVE, Mediaset España, AtresMedia, Telemadrid, Canal Extremadura, Castilla La Mancha TV, TV Principado Asturias, TV3, Radio Televisión Castilla y León, Humania TV, A&E, Radio Televisión de Galicia, RTV Canarias, RTV Ceuta. Lleida TV, EFE TV, Europa Press TV, V Televisión, Canal 8 Jerez, TV de Castellón, Canal Rías Baixas, RTV Murcia, Santiago TV, Teleminho, Onda Jerez, Canal 25 i Huesca TV.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*