Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciDiscapacitatCampanya per impulsar les cures pal·liatives a nens amb malalties terminals

Campanya per impulsar les cures pal·liatives a nens amb malalties terminals

campanya-cures-palliatives-malalties-infants
La xarxa vol coordinar el suport a infants amb malalties terminals // Foto: Fundació Enriqueta Villavecchia

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia ha realitzat un preciós vídeo “Compta amb mi” com a punta de llança d’una campanya que acaba d’engegar per crear una xarxa que coordini l’atenció integral als menors amb malalties que no tenen cura.

Tot i que Catalunya és un referent internacional en cures pal·liatives per a la població adulta, aquesta segueix sent una assignatura pendent per la seva aplicació als infants. Per això, la Fundació Enriqueta Villavecchia ha treballat conjuntament amb cinc hospitals de Catalunya (Hospital de Sant Joan de Déu, Hospital de la Vall d’Hebron, Hospital de Sant Pau, Hospital Parc Taulí de Sabadell  Hospital Trias i Pujol) en la creació d’una xarxa de suport que pugui donar una millor atenció als nens afectats per qualsevol malaltia sense cura, no només el càncer, a tot el territori català.

banner flyer interpersonas

El vídeo “Compta amb mi” dirigit per David Casademunt i amb música del grup Txarango que ha cedit els drets de la seva cançó amb el mateix títol per la campanya, explica el procés pel qual passa l’infant que pateix una malaltia terminal.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

4 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES