Campanya per impulsar les cures pal·liatives a nens amb malalties terminals

La Fundació Enriqueta Villavecchia elabora el vídeo “Compta amb mi”

campanya-cures-palliatives-malalties-infants
La xarxa vol coordinar el suport a infants amb malalties terminals // Foto: Fundació Enriqueta Villavecchia

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia ha realitzat un preciós vídeo “Compta amb mi” com a punta de llança d’una campanya que acaba d’engegar per crear una xarxa que coordini l’atenció integral als menors amb malalties que no tenen cura.

Tot i que Catalunya és un referent internacional en cures pal·liatives per a la població adulta, aquesta segueix sent una assignatura pendent per la seva aplicació als infants. Per això, la Fundació Enriqueta Villavecchia ha treballat conjuntament amb cinc hospitals de Catalunya (Hospital de Sant Joan de Déu, Hospital de la Vall d’Hebron, Hospital de Sant Pau, Hospital Parc Taulí de Sabadell  Hospital Trias i Pujol) en la creació d’una xarxa de suport que pugui donar una millor atenció als nens afectats per qualsevol malaltia sense cura, no només el càncer, a tot el territori català.

BANER_300X250

El vídeo “Compta amb mi” dirigit per David Casademunt i amb música del grup Txarango que ha cedit els drets de la seva cançó amb el mateix títol per la campanya, explica el procés pel qual passa l’infant que pateix una malaltia terminal.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*