Campanya de DINCAT per reivindicar la igualtat de drets entre homes i dones i acabar amb la discriminació de gènere

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona

campanya dincat dia dona igualtat drets discriminació
Cartell del Dia Internacional de les Dones // Foto: Arxiu

En motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, DINCAT ha impulsat la campanya #8mTOTESlesdones amb diferents accions a les xarxes socials, que pretenen reivindicar la igualtat de drets entre homes i dones, i reclamar el final de la discriminació cap a la dona.

En el marc d’aquesta campanya, el Director de DINCAT, Carles Campuzano ha fet arribar a la Ministra d’Igualtat del Govern Central, Irene Montero, i a Laura Martínez Portell, Presidenta de l’Institut Català de la Dona, així com als portaveus dels grups parlamentaris del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats, una carta en que les fa coneixedores de la Declaració de Dones amb Discapacitat en càrrecs de lideratge polítics i públics. Projecció per Pequín 2025, una iniciativa promoguda per Soledad Cisternas, Enviada Especial del Secretari General de Nacions Unides sobre Discapacitat i Accessibilitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

De la iniciativa, Campuzano en destaca la participació de la Montserrat Vilarrasa, la única signant amb discapacitat intel·lectual.

DINCAT insta a les institucions i governs a tenir en compte aquesta Declaració, i demanen que s’inclogui en la declaració pública que emetrà la Comissió de la Dona el proper 9 de març.

BANER_300X250

Finalment, DINCAT reclama el compromís i la responsabilitat per part dels diferents agents de la societat per impulsar iniciatives que avancin cap a la igualtat de gènere i la potenciació de totes les dones i nenes d’arreu, i es posa a disposició de tots ells per a treballar conjuntament.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*