Campanya d’ABD per garantir aigua i llum als pisos socials de Sant Eloi a Barcelona

Necessiten 1.100 euros per donar d’alta els serveis

dóna banyant un nadó
ABD vol garantir els serveis bàsics en aquests habitatges socials // Foto: Imatge cedida per ABD

L’entitat ABD Associació Benestar i Desenvolupament ha posat en marxa una campanya que s’allargarà fins el proper 29 de febrer per garantir l’accés als subministraments bàsics en els pisos de Sant Eloi a Barcelona i fer d’ells un lloc confortable per començar una nova vida.

Aquests pisos són uns habitatges socials per 7 famílies en situació de vulnerabilitat social, la majoria d’elles amb menors al seu càrrec que participen en el programa Segones Oportunitats d’ABD Associació Benestar i Desenvolupament.

BANER_300X250

Per això l’entitat necessita recaptar 1.100 euros a través de la modalitat del micromecenatge per fer front a l’alta de subministraments bàsics dels pisos (aigua i electricitat) que permetin a aquestes set famílies garantir la possibilitat de cuinar, rentar-se o simplement escalfar-se.

L’augment en els últims 10 anys dels costos d’energia bàsics (70%) s’ha produït paral·lelament als la baxada significativa del poder adquisitiu de moltes famílies, fet que s’ha fet més evident a Sant Eloi.

Les aportacions perquè aquestes famílies puguin tenir una vida digna es poden fer a través d’una pàgina web o directament al número de compte ES15 2013 3232 5602 1022 2426 (Concepte: “LLARS SANT ELOI”).

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*