Campanya a Osona per prevenir les lesions medul·lars i els traumatismes cranioencefàlics

L'ADFO impulsa la campanya 'Tira't amb cap'

adfo campanya prevenir lesions medul·lars traumatismes cranioencefàlics
Els cartells es col·locaran a totes les piscines de la comarca d’Osona // Foto: ADFO

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) ha iniciat aquest mes de juliol la campanya ‘TIRA’T AMB CAP’ per prevenir i sensibilitzar sobre les lesions medul·lars i els traumatismes cranioencefàlics a les piscines, rius i al mar.

L’entitat vol fer entendre que passar-ho bé de manera distesa i sense preocupacions és totalment compatible amb prendre mesures per evitar riscos innecessaris. Amb aquesta campanya donen 4 recomanacions per evitar lesions irreversibles. I és que, una cosa tan simple com tirar-se a l’aigua, pot acabar amb una lesió medul·lar o dany cerebral.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

ADFO ha dissenyat cartells i fulletons informatius i materials que s’han fet arribar a tots els ajuntaments d’Osona perquè en puguin fer difusió i ajudar a fer arribar aquest missatge a totes les persones. Tanmateix, al web de l’entitat hi ha el cartell i el dibuix per qui se’l vulgui descarregar i treballar les recomanacions des de casa.

D’altra banda ADFO anima a tothom a fer arribar fotografies dels cartells de la campanya per correu electrònic (comunicacio@adfo.cat) per fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*