Calella estrena el circuït inclusiu “Sumant Capacitats” per persones amb diversitat funcional

Consta de tres recorreguts per diferents espais de la població

circuït inclusiu sumant capacitats calella
Els diferents recorreguts estan identificats per colors // Foto: Ajuntament de Calella

L’Ajuntament de Calella ha habilitat un nou circuït inclusiu “Sumant Capacitats” que consta de tres recorreguts que passen per diferents espais naturals com el Passeig de Garbí, el Far, Les Torretes, el pont de fusta sobre la carretera, la miranda de la Roca Grossa i els Camins de Ronda, que tenen com a objectiu fomentar la pràctica de l’activitat física al aire lliure entre els col·lectius de persones amb diversitat funcional.

Apadrinat per l’alpinista Oscar Cadiach, que ha estat el primer català en coronar les cimes dels vuit mil, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, aquests circuïts són una iniciativa de BOX21 i la Fundació Itinerarium, entitat sense ànim de lucre que té l’objectiu de millorar la qualitat de vida i fomentar la pràctica de l’esport entre les persones amb especials dificultats.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A Calella els tres recorreguts tindran un distància de 1,4, 4,4 i 4,8 km amb un desnivell de 20, 150 i 240 metres respectivament. El circuït es complementa amb la implementació en diferents indrets del recorregut d’un joc mòbil anomenat “Joc de Valors” que té com a objectiu promoure els valors, la història de la ciutat, l’entorn i la inclusió social.

Actualment hi han a Catalunya una quinzena de circuïts inclusius com aquest que estan totalment adaptats i estan projectats una quinzena més que obriran properament.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*