Calella acollirà aquest mes el III Col·loqui sobre la discapacitat a l’esport

Coincidint amb la presentació dels IX Jocs Catalans

logo jocs catalans esport adaptat a Calella
Logo IX Jocs Catalans d’Esport Adaptat // Foto: Imatge cedida per FCEDF

Coincidint amb la presentació dels IX Jocs Catalans d’esport adaptat, que es diputaran el cap de setmana del 28 i 29 de maig a Calella, el proper dilluns 23 de maig tindrà lloc el III Col·loqui sobre la discapacitat a l’esport al Museu del Turisme de Calella, MUTUR. Fàbrica Llobet-Guri (Sant Jaume, 231 08370 Calella) de 18:00h a 20:30h.

Es tractaran diferents temàtiques relacionades amb temes sobre l’activitat física i l’esport per a persones amb discapacitat física, entre d’altres aspectes rellevants. Cal destacar la intervenció del Dr. Pere Lanau, President del Comitè Metge de la Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Física. El col.loqui està dirigit a entitats esportives, estudiants o llicenciats en LCAFE o CFGS d’activitats esportives, entitats de persones amb discapacitat física i a totes les persones que tinguin interès per l’esport adaptat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A la finalització del col·loqui tindrà lloc la presentació dels IX Jocs Catalans amb la presència del president de la Federació, Josep Giménez i representants de l’Ajuntament de Calella.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*