Bloquejada la construcció del major centre ocupacional per persones amb discapacitat a Catalunya 

Per la controvèrsia entre l’Ajuntament de Badalona i la Fundació Badalona Capaç

centre-ocupacional-persones-discapacitat-fundacio-badalona-capac
Reunió de l’entitat amb membres de l’oposició de l’Ajuntament // Foto: Fundació Badalona Capaç

El nou centre ocupacional que la Fundació Badalona Capaç pretén construir, el major de tota Catalunya, segueix bloquejat per la negativa de l’Ajuntament de Badalona a canviar el PGM, ja que l’acord que l’entitat té amb una constructora i, de manera finalista amb Mercadona per aixecar l’edifici a través d’una permuta requereix aquesta modificació.

El consistori s’ha enrocat en la seva posició perquè vol evitar la construcció de més supermercats de la firma valenciana a la ciutat i assegura que l’alternativa de finançament públic presentada en el barri de Montigalà compleix amb totes les condicions i avantatges que demana la Fundació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Dijous passat es va celebrar un ple extraordinari a l’Ajuntament forçat per l’oposició que només va servir per tensar la situació que s’allarga des d’abans de l’estiu. El consistori, governat per Guanyem Badalona, ERC i ICV-EUiA, es va reafirmar en la idea de construir el centre ocupacional amb diners públics per satisfer les  exigències dels petits comerciants de la ciutat, que a tota costa volen impedir la construcció de dos nous centres Mercadona a Badalona.

Cal recordar que l’acord privat de la Fundació Badalona Capaç per la construcció del nou centre ocupacional inclou la cessió a la firma valenciana dels baixos del nou edifici i la antiga seu de l’entitat per albergar dos supermercats Mercadona.

BANER_300X250

Mentre es produeixen aquests estires i arronses entre el govern municipal i l’oposició per prendre una decisió sobre el projecte Badalona Capaç, l’entitat ja ha avisat que es quedarà a la seva actual seu si no accepten el projecte amb Mercadona. De moment, lo que sembla és que hores d’ara és complicat un acord.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*