Les beques per l’esport adaptat de la Fundación Grupo SIFU canvien de nom i amplien la dotació econòmica

S’ha presentat la tercera convocatòria amb el nom ‘Becas Desafíate’

becas desafíate esport adaptat fundacion grupo sifu
Les beques donen suport a reptes proposats per esportistes amb discapacitat // Foto: Grupo SIFU

La convocatòria de beques de suport a l’esport adaptat de la Fundación Grupo SIFU s’han presentat per tercer any consecutiu amb un augment de la dotació econòmica de les ajudes i amb el nou nom ‘Becas Desafíate’, per arribar a tots aquelles esportistes anònims amb alguna discapacitat que necessiten una empenta per tal d’aconseguir els seus objectius.

La convocatòria d’inscripció a les Becas Desafíate es va obrir el passat 24 d’abril i romandrà oberta fins el 18 de maig per a totes aquelles persones amb una discapacitat reconeguda de més del 33% i un repte esportiu per superar durant el pròxim any. Posteriorment, s’obrirà un període de votació pública a través de la pàgina de Facebook de Fundación Grupo SIFU i, una vegada tancades les votacions, el jurat escollirà un sisè projecte entre tots els presentats que rebrà la beca especial de Fundación MGS, entitat que col·labora amb les beques i designarà un jurat especial per a escollir el guanyador. El 15 de juny es faran públics els projectes guardonats.

BANER_300X250

A més de la dotació econòmica, que en aquesta ocasió serà de 7.500 € i es repartirà entre els guanyadors, les Becas Desafíate tenen l’objectiu de fer visible a l’esport adaptat a casa nostra donant protagonisme a aquells esportistes que estan lluitant per obrir-se pas en aquest món.

En la passada edició, les beques promogudes per Fundación Grupo SIFU es van repartir entre cinc guanyadors d’Andalusia, Madrid i Castella-la Manxa. Jesús Gómez, Pablo Tovar, Francisco Salinas, Alberto Àvila i Gustavo Molina estan treballant aquest any per superar els seus reptes, entre els quals es troben participar en la marató de Nova York o en els Mundials d’Atletisme Paralímpic.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*