Barcelona i Sant Cugat acolliran obres del Festival de Teatre Accessible per a persones amb discapacitat sensorial

Arrenca la sexta temporada del projecte

festival jo voy al teatro accessible
Cartell del festival ‘Yo voy al teatro’ // Foto: Teatro Accesible

Teatro Accesible ha presentat la tercera edició de “Yo voy al Teatro”, el festival de Teatre Accessible per a persones amb discapacitat sensorial i persones grans, que un cop més es dur a terme gràcies al compromís amb l’accessibilitat de les entitats participants, la Fundación Vodafone, el Centro de Rehabilitación Laboral Nueva Vida, la Fundació Els Tres Turons i Aptent Solucione. Enguany aquesta iniciativa es repetirà a les ciutats de Madrid, Barcelona i s’estendrà a la localitat de Sant Cugat del Vallès.

A Barcelona repetirà l’experiència el Teatre Goya i s’incorporen a la iniciativa el Teatre Nacional de Catalunya i el Teatre Auditori Sant Cugat. Durant el més de maig es faran 10 produccions i 17 funcions accessibles. El 14 de maig hi haurà una obra amb accessibilitat per a persones amb discapacitat intel·lectual.

BANER_300X250

D’altra banda, serà possible rebre els serveis d’accessibilitat a través de l’aplicació mòbil del projecte i de les ulleres intel·ligents Moverio cedides per Epson. D’aquesta manera, els usuaris podran consultar el servei de subtitulat, audiodescripció i bucle d’inducció magnètic en el seu propi telèfon mòbil. L’accessibilitat a través dels smartphones és possible gràcies al software Startit.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la primera de les obres accessibles a Barcelona, amb la programació de “La autora de las meninas” al Teatre Goya de Barcelona.

Aquesta és la sexta temporada de Teatro Accessible, que en aquesta edició té programades al voltant de 70 funcions que es representaran durant els mesos de maig i juny.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*