Barcelona obre la inscripció del servei de lleure per persones amb discapacitat ‘Temps per a tu’

Romandrà oberta mentre quedin places lliures

cartell servei lleure persones discapacitat temps per tu
Cartell del servei de lleure ‘Temps per a tu’ // Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha obert, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, el període d’inscripció del ‘Temps per a tu’, un servei per fomentar el lleure de qualitat de les persones amb discapacitat i, al mateix temps, per promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

Aquest és un servei municipal que implica a les entitats i districtes de la ciutat i que té tres línies d’actuació:  una dirigida a infants de 0 a 4 anys, que s’ofereix a Gràcia i Nou Barris, una altra per a nens i nenes de 4 a 17 anys, que s’ofereix a tots els districtes de la ciutat, i una línia adreçada a joves i persones adultes, que s’ofereix a Gràcia, Les Corts, Sant Martí, Sants-Montjuic i Horta Guinardó.

banner_dental

Per apuntar-s’hi cal omplir la fitxa de sol·licitud i lliurar-la als diferents centres que es detallen a l’apartat web del programa Temps per a tu i que varien en funció del barri i de l’edat. En aquesta pàgina web també es pot trobar informació dels diferents programes i el calendari d’activitats de cada un dels districtes i de cada grup d’edat.

La inscripció romandrà oberta durant tot el curs mentre quedin places disponibles.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*