Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciDISCAPACITATBarcelona crea una comissió que vetllarà per la contractació pública responsable

Barcelona crea una comissió que vetllarà per la contractació pública responsable

campanya 25N diba
Ajuntament_de_Barcelona
L’Ajuntament vol apostar per la contractació socialment responsable // Foto: Wikimèdia Commons

L’Ajuntament de Barcelona ha creat una Comissió de Contractació Pública Socialment Responsable per impulsar la incorporació de criteris social i ambientals en la contractació pública tant del propi Ajuntament com de les empreses i entitats amb participació majoritària municipal.

En aquesta comissió estarà present l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMDB), a més de representats de districtes i altres ens dependents de l’Ajuntament com Barcelona Activa i l’Institut de Cultura, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta comissió serà “garantir un impuls uniforme de contractació pública socialment responsable” per combatre la desocupació, garantir unes condicions laborals justes i assegurar que a Barcelona es respecte la justícia social i la sostenibilitat.

La nova comissió elaborarà informes no vinculants per determinar les condicions i obligacions recomanades per fer una contractació pública socialment responsable. A més, elaborarà guies d’aplicació de la contractació pública socialment responsable i farà un seguiment de tots els contractes que incorporin consideracions socials i ambientals.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Tanmateix, la comissió podrà ser requerida per emetre informes previs a l’aprovació de qualsevol norma i programa municipal relacionat amb la seva competència i proposarà el percentatge o la quantia mínima anual destinada a la mencionada contractació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

8 COMENTARIS

  1. Alguien sabe si están Incluidas las empresas privadas con el 100% de capital público. También sabéis si esta comisión ya está en marcha

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content