Avui se celebra el Giving Tuesday amb més de 300 iniciatives d’entitats que es poden recolzar

El dia per donar surt com a contraposició al Black Friday i al Cyber Monday

giving-tuesday-un-dia-per-donar-entitats-socials
Logo del Giving Tuesday // Foto: Taula del Tercer Sector Social

Avui es celebra el Giving Tuesday, un dia per donar a escala mundial. A Catalunya es va celebrar per primer cop l’any passat i s’hi van sumar una seixantena de projectes de diferents entitats i organitzacions per poder col·laborar.

El #GivingTuesday va sorgir als Estats Units l’any 2012 en contraposició al Black Friday i al Cyber Monday, dies de celebració consumista prenadalencs. Se celebra, a escala global, el primer dimarts després del quart dijous de novembre i consisteix en dedicar un dia a l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A Catalunya el #GivingTuesday es va celebrar per primer cop l’any 2015, s’hi van sumar una seixantena de projectes de diferents entitats i organitzacions per poder col·laborar. A nivell estatal, es van aconseguir un total de 405.000 € destinats als més de 260 projectes socials que hi van participar.

Enguany ja són més de 300 les iniciatives que es poden recolzar a tot l’Estat, augmentant un 15% respecte l’any passat i un 25% quant a nombre d’empreses inscrites a través de la seva pàgina oficial. Aquestes donacions poden ajudar a tirar endavant diversos projectes d’entitats socials.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*