La Muntanyeta posa la primera pedra del nou centre d’atenció a persones amb paràlisi cerebral

Amb la presència de la ministra Dolors Montserrat i la consellera Dolors Bassa

primera-pedra-centre-atencio-paralisi-cerebral-appctarragona
La consellera i la ministra en l’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra // Foto: gencat

Ahir es va col·locar simbòlicament la primera pedra de la fase 1 del nou centre d’atenció a les persones amb paràlisi cerebral de Tarragona La Muntanyeta Bonavista, en un acte que va comptar amb la presència de la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, així com amb la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa.

La Muntanyeta ha posat en marxa les obres de la fase 1 del nou equipament que correspon a la planta baixa i que acollirà un mòdul de residència per a 12 persones i un centre de dia amb 50 places de capacitat. També comptarà amb sales comunes, sales de tractaments especialitzats, cuina, administració i altres instal·lacions de serveis generals. Està previst que les obres durin prop de vuit mesos.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant l’acte, la ministra Dolors Montserrat va destacar l’aportació de l’Estat en la construcció del centre, que ja ha fet diverses aportacions al projecte a través de la convocatòria del 0,7% de l’IRPF. Al mateix temps, la consellera Dolors Bassa va anunciar la concertació de les 12 noves places de la primera fase del projecte,

fet que permetrà pal·liar el dèficit que pateix el territori en aquest àmbit. Per la seva banda, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va destacar la feina feta per l’entitat al llarg dels seus gairebé 40 anys de trajectòria.

BANER_300X250

El director general de la Fundación ONCE, Jose Luis Martínez Donoso, va destacar els vincles especials amb el col·lectiu de la paràlisi cerebral, i concretament el suport en aquest projecte d’ampliació de serveis. I per últim, César Puig, president de la Fundació La Muntanyeta, va posar de relleu la necessitat urgent d’aquest nou equipament i va voler recordar la feina feta per les famílies fa 39 anys, amb la creació de l’entitat.

Aquest projecte d’ampliació de serveis de La Muntanyeta donarà resposta a una necessitat urgent, ja que el centre actual es troba al límit de la seva capacitat, sense poder atendre les demandes que sorgeixen de part de les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*