Dimarts, 19 octubre 2021
IniciCulturaL'Associació Auxilia convoca el 6è Concurs Nacional de Relats Curts per a...

L’Associació Auxilia convoca el 6è Concurs Nacional de Relats Curts per a persones amb discapacitat física

El termini d’admissió de treballs finalitza el pròxim 30 d’octubre

auxilia concurs de relats curts persones amb discapacitat física
El concurs d’enguany gira entorn al tema de comprar loteria // Foto: PxHere

L’Associació per a la Inclusió Social i Cultural de les Persones amb discapacitats físiques i malalties de llarga duració (Auxilia) ha convocat la 6a edició del Concurs Nacional de Relats Curts per a persones amb discapacitat física.

En aquesta ocasió, la temàtica del concurs gira entorn a dos amics, la Maite i el Luis, que viuen en una residència per a persones amb discapacitat física, i que tot i ser conscients de la seves pròpies limitacions, creuen que val la pena gaudir de la vida. Per això han pres la decisió de provar sort a la loteria.

Aquest és el preàmbul, la presentació, del tema del relat d’enguany. A partir d’aquí, els organitzadors animen als participants a construir la seva pròpia història, creant i escrivint “el que pensen que els pot succeir a la Maite i el Luis”. Seran o no afortunats? No saben on han guardat el dècim? Es van oblidar de comprar-ho? Quina terminació triaran? Per què? Què faran si guanyen? I si no guanyen? …. 

Les bases del concurs

  • Poden participar totes les persones adultes amb discapacitats físiques estiguin o no vinculades a Auxilia.
  • L’extensió del Relat no pot sobrepassar l’extensió de 2 pàgines A 4 escrites per tots dos costats. S’admeten relats redactats a mà sempre que siguin llegibles.
  • Els treballs han d’enviar-se (indicant que participen en el 6è Concurs de Relats Curts). Per correu electrònic a: enseadistancia@auxilia.es; i per correu postal a: Auxilia, c/Anglí, 50 – 2º – 08017 Barcelona
  • Al costat del treball i en fulla adjunta cal indicar imprescindiblement aquestes dades: Títol del Relat – Nom de l’autor/autora – Adreça: carrer/dp/ciutat/província; Telèfon i email (si disposa del mateix).
  • Termini d’admissió finalitza el 30 d’octubre 2021
  • PREMIS: 1er Premi: Lot de 3 Llibres – 2n Premi: Lot de 2 Llibres – 3er Premi: 1 Llibre. Nota: Tots els llibres han estat editats o reeditats recentment.

El 15 de novembre el Jurat qualificador es reunirà per a donar a conèixer el resultat del Concurs. Auxilia ho farà públic en el seu Facebook a finals de mes. Els guanyadors rebran els premis en el seu lloc de residència.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES