Dilluns, 22 abril 2024
spot_img
IniciCULTURAAUXILIA convoca el 7è Concurs Nacional de Relats Curts sobre la temàtica...

AUXILIA convoca el 7è Concurs Nacional de Relats Curts sobre la temàtica ‘Dona amb discapacitat física’

En el marc del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el pròxim 8 de març

dona amb discapacitat relats curts
Aquesta edició està dedicada a les dones amb discapacitat // Foto. gencat

L’Associació per a la Inclusió Social i Cultural de les Persones amb discapacitats físiques i malalties de llarga duració (AUXILIA) ha convocat el VII Concurs Nacional de Relats Curts, amb l’objectiu d’estimular la participació d’aquests col·lectius per plasmar els seus pensaments sobre ‘La dona amb discapacitat física’, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el proper 8 de març.

Les bases per participar en aquest concurs són les següents:

  • Poden participar totes les persones adultes amb discapacitats físiques estiguin o no vinculades a Auxilia.
  • La temàtica és: Dona i Discapacitat (l’argument de la història, real o fictici, pot tractar aspectes sobre els prejudicis socials, la discriminació, la família, el centre residencial, les amistats, l’amor, la sexualitat, les barreres físiques, socials o de comunicació, l’educació, el medi ambient, la imatge corporal, etc.)
  • El relat no pot sobrepassar l’extensió de 2 pàgines A4 escrites per ambdós costats (s’admeten relats escrits a mà sempre que siguin llegibles).
  • Els treballs s’han d’enviar (indicant que participen en el VII Concurs de Relats Curts) per correu electrònic a enseadistancia@auxilia.es o per correu postal a: Auxilia c/Anglí, 50 – 2º – 08017 Barcelona
  • Al costat del treball i en fulla adjunta cal indicar imprescindiblement les següents dades: Títol del Relat i nom de l’autor/a; adreça postal; telèfon i correu electrònic (si es disposa del mateix).

El termini per presentar els treball finalitza el pròxim 28 de febrer de 2023. 

El concurs té una dotació econòmica de 50 euros pel Primer Premi; 30 euros el Segon Premi; i 20 euros el Tercer Premi.

El dia 8 de març el jurat qualificador es reunirà per donar a conèixer el resultat del Concurs. Auxilia ho farà públic al seu Facebook i es posarà en contacte amb les persones guanyadors per remetre’ls el premi.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content