Autismo Diario presenta el projecte d’accessibilitat urbana “Senyalitzant i entenent”

Vol estandaritzar la senyalització urbana adaptada a totes les persones

cartell projecte autismo diario
Cartell de la presentació // Foto: Imatge cedida per Autismo Diario

Aquesta tarda a les 18 hores la Fundació Autismo Diario presenta el projecte “Senyalitzant i entenent” que forma part del programa “Accessibilitat cognitiva urbana”. Es tracata d’una eina que busca adequar en els plans generals d’accessibilitat urbana – que han d’estar enllestits a finals de 2017- l’estandarització de la senyalització urbana adaptada a les persones amb discapacitat del desenvolupament.

L’objectiu es seguir pautes de disseny universal per adaptar-lo a totes les persones i condicions. De manera que una persona que viatja de Múrcia a París trobi exactament la mateixa iconografia per trencar amb les barreres de la incomprensió que es puguin trobar. Per això és bàsic aconseguir un consens nacional entre les diferents associacions i entitats que representen diverses visions de la diversitat funcional.

BANER_300X250

El projecte “Senyalitzant i entenent” té un llarg recorregut. Es va iniciar a l’any 2008 i es va materialitzar al 2012. La presentació es farà a l’Hospital Municipal de Badalona (Barcelona) (Via Augusta 9-13). L’aforament està limitat a 80 places per lo que és necessari reservar plaça a  l’adreça accesibilidad@autismodiario.org

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*