ASPRONIS renova el conveni amb el programa Incorpora de “la Caixa” i esdevé nou Punt de Formació

Impulsarà cursos professionals per a col·lectius en risc d’exclusió

aspronis conveni programa incorpora punt formacio
L’entitat ha renovat el conveni per novè any consecutiu // Foto: ASPRONIS

La Fundació ASPRONIS ha estat una de les 13 entitats gironines que la setmana passada van renovar el conveni de col·laboració amb el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” a Girona per a la inserció laboral de persones en situació o risc d’exclusió. 

ASPRONIS, que hi participa per el novè any consecutiu a aquest programa, enguany té com a novetat destacada que serà a partir d’ara també Punt de Formació Incorpora a la zona marítima de la comarca de la Selva i el nord del Maresme amb l’objectiu de crear més oportunitats d’ocupació a les persones que són ateses al Servei d’Inserció Laboral de la Fundació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

ASPRONIS impulsarà cursos professionals per als col·lectius a què es dirigeix amb Incorpora –en situació o risc d’exclusió social- amb una forta implicació empresarial. Per a aquest primer semestre de l’any, el Punt de Formació ofereix dos cursos adreçats a persones en situació d’atur amb dificultats per trobar feina. D’una banda, un curs d’auxiliar d’hostaleria d’un total de 300 hores, del 10 de febrer i fins al 29 de maig, en horari de matí. S’instruirà l’alumnat en tasques de cambrer/a, buffet, sala, habitacions i manteniment. Les classes teòriques s’impartiran a l’aula de formació d’ASPRONIS a Blanes. L’altre curs formarà personal per a supermercats amb un total de 300 hores també. S’impartirà a les oficines de la Fundació a Malgrat, als matins, de 9 a 13h, entre el 24 de febrer i el 29 de maig. 

Les pràctiques es duran a terme en establiments col·laboradors de la zona que s’anunciaran durant les formacions. Es tracta de formacions completes que consten d’aprenentatges en competències

BANER_300X250

transversals, competències professionals i pràctiques no laborals que comptaran amb el seguiment i suport de l’equip del Servei d’Inserció Laboral. En acabar les formacions, les persones que hagin superat el curs rebran un diploma acreditatiu.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*