Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciRECERCA I TECNOLOGIAAspace Catalunya incorpora la robòtica i els sensors en un projecte de...

Aspace Catalunya incorpora la robòtica i els sensors en un projecte de neurorehabilitació per a persones amb paràlisi cerebral

El projecte pioner destaca per la utilització de la Realitat Virtual en el tractament neurorehabilitador

aspace catalunya projecte neurorehabilitació amb robòtica i sensors
Una noia fent un exercici de neurorehabilitació basat en la Realitat Virtual // Foto: Fundació Aspace Catalunya

La Fundació Aspace Catalunya ha posat en marxa en el servei de neurorehabilitació el projecte pioner sobre “Neurorehabilitació a través de tecnologies basades en robòtica i sensors per a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat”. Aquest innovador programa té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida en promocionar la funció motora, social i cognitiva. A més, accelera els processos assistencials, i això permet fer un seguiment a llarg termini que impacta en una millora en el benestar i autonomia de la persona.

El projecte destaca per la seva innovació en el tractament neurorehabilitador de persones amb pluridiscapacitat a través de la Realitat Virtual (RV). Gràcies a la utilització de la RV es fa més senzilla  la valoració clínica dels participants en el projecte.

L’ús de noves tecnologies de suport en la neurorehabilitació és una part complementària essencial de l’atenció assistencial, que ajuden a millorar l’eficàcia en el procés d’atenció centrada en la persona. 

La Fundació Aspace Catalunya a través d’aquest projecte dona resposta a les necessitats actuals de les persones usuàries que té com a objectiu, afavorir i promocionar noves teràpies complementàries en neurorehabilitació.

Finalment, aquesta iniciativa pretén transformar la vida de persones amb perfils d’alta complexitat, oferint noves oportunitats en el seu procés de vida i millorant la seva qualitat de vida de manera significativa.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content