‘Arts a 4 mans’, una iniciativa a Sabadell que vol apropar l’art i la salut mental a través d’artistes locals

Organitzada per l’Associació Salut Mental Sabadell

art 4 mans sabadell iniciativa salut mental
Les obres estan exposades fins el 6 de febrer // Foto: Salut Mental Catalunya

El passat 16 de gener, l’Associació Salut Mental Sabadell va inaugurar, a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, una nova edició de l’ Art a 4 mans, una iniciativa que apropa l’art i la salut mental de la mà d’artistes locals i usuaris del Club Social la Xamba amb la finalitat de normalitzar i apropar la salut mental a la ciutadania.

Més de 40 persones es va aplegar en un acte càlid i proper en el qual l’alcalde de la ciutat, Joan Carles Sánchez, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a l’exposició, juntament amb Joan B. Casas, president de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, i la presidenta de Salut Mental Sabadell, Anna Maria Montseny. Tots tres van recordar els orígens de l’Art a 4 mans, i van posar en valor la feina feta en aquesta nova proposta artística.

banner_dental

Les obres, que inclouen una gran varietat de disciplines, com ara la fotografia, la pintura, l’audiovisual, el patchwork, etc., estan exposades fins el dia 6 de febrer i es poden visitar de dimarts a dissabte de 17h a 21h i dissabtes i diumenges d’ 11h a 14h.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*