‘Arts a 4 mans’, una iniciativa a Sabadell que vol apropar l’art i la salut mental a través d’artistes locals

Organitzada per l’Associació Salut Mental Sabadell

art 4 mans sabadell iniciativa salut mental
Les obres estan exposades fins el 6 de febrer // Foto: Salut Mental Catalunya

El passat 16 de gener, l’Associació Salut Mental Sabadell va inaugurar, a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, una nova edició de l’ Art a 4 mans, una iniciativa que apropa l’art i la salut mental de la mà d’artistes locals i usuaris del Club Social la Xamba amb la finalitat de normalitzar i apropar la salut mental a la ciutadania.

Més de 40 persones es va aplegar en un acte càlid i proper en el qual l’alcalde de la ciutat, Joan Carles Sánchez, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a l’exposició, juntament amb Joan B. Casas, president de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, i la presidenta de Salut Mental Sabadell, Anna Maria Montseny. Tots tres van recordar els orígens de l’Art a 4 mans, i van posar en valor la feina feta en aquesta nova proposta artística.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les obres, que inclouen una gran varietat de disciplines, com ara la fotografia, la pintura, l’audiovisual, el patchwork, etc., estan exposades fins el dia 6 de febrer i es poden visitar de dimarts a dissabte de 17h a 21h i dissabtes i diumenges d’ 11h a 14h.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*