Arriba la 2a edició del TRAM Barcelona Open, torneig internacional de tennis en cadira de rodes

Avui s’ha fet la presentació al Real Club de Polo de Barcelona

tram open internacional tennis cadira rodes
La presentació s’ha fet a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona // Foto: TRAM

Un total de 40 jugadors i jugadores -16 dels quals formen part del TOP30 mundial- de 16 nacionalitats diferents, disputaran del 27 de juny a l’1 de juliol la segona edició del Torneig Internacional de Tennis en cadira de rodes que s’ha presentat avui al RC Polo de Barcelona.

La presentació ha comptat amb la participació del director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig; la delegada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maria Teresa Fandos; la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; el president del TRAM, Felip Puig; el membre de la Junta Directiva del RCPB i responsable de la secció de Tennis, Javier Moreno; el director de l’Àrea Comercial i Educativa de la Fundació Bancària “la Caixa”, Xavier Bertolín; el tennista Alex Corretja; i el director del TRAM Barcelona Open, Jose Coronado.

Just després de la presentació s’ha realitzat una exhibició de tennis en cadira de rodes entre els tennistes Alex Corretja, Sergi Bruguera, Martín de la Puente i Dani Caverszachi (núm. 1 i 2 d’Espanya, respectivament).

L’esdeveniment té com a màxim patrocinador el tramvia de Barcelona i que compta amb la col·laboració de la Fundació Step by Step i la Fundació Bancària “la Caixa”.

En aquesta nova edició, el TRAM Barcelona Open ha pujat a la categoria ITF2, de la Federació International de Tennis, i es presenta amb la il·lusió de donar a conèixer el tennis en cadira de rodes amb partits, exhibicions i diferents activitats paral·leles, amb l’objectiu de convertir-se en torneig de referència del circuit mundial Uniqlo Wheelchair Tennis Tour.

El tennis en cadira de rodes es presenta com un esport espectacular i dinàmic, que compta amb més de 1.000 jugadors del rànquing internacional i amb 160 tornejos anuals repartits en 40 països de 4 continents. L’única diferència amb el tennis en peus és que als partits en cadira de rodes està permès que la pilota boti dos cops. Tot i així, el 80% dels jugadors d’aquests nivells de competició només utilitzen un sol bot i la velocitat del servei pot arribar als 150 km/h.

El TRAM Barcelona Open estarà obert a la ciutadania amb entrada gratuïta per donar a conèixer els valors que representa, d’inclusió, igualtat i desenvolupament personal.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*