Arriba a Barcelona el 5è Trofeu Internacional de Natació Adaptada amb nedadors/es amb i sense discapacitat

El 7 i 8 de març al Club Natació Barcelona

trofeu natacio adaptada barcelona
Núria Marquès a punt de saltar // Foto: FECPC

Les instal·lacions del Club Natació Barcelona acolliran, el cap de setmana del 7 i el 8 de març, el 5è Trofeu Internacional de Natació Adaptada, un campionat inclusiu que fomenta la competició conjunta de nedadores amb discapacitat i sense, organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

En la competició hi participaran més de 350 esportistes, entre elles, algunes de les millors nedadores paralímpiques com Sarai Gascón, Núria Marquès, Teresa Perales o Jacobo Garrido.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les primeres proves classificatòries començaran el dissabte a les 9.30 hores del matí. La sessió de la tarda s’iniciarà a les 16.30 h amb la celebració de les primeres finals. Després es procedirà a l’entrega de medalles. El diumenge seguirà el mateix esquema, amb les proves classificatòries al matí i les finals a la tarda.

El Trofeu Internacional de Natació Adaptada és una de les úniques competicions a l’estat en la qual totes les nedadores competeixen entre elles sense tenir en compte si tenen alguna capacitat diferent. Per definir les sèries, qui nada al carril del costat, es valora el temps aconseguit en les proves anteriors seguint una classificació anomenada multy disability que té en compte la categoria de cada esportista per determinar la posició final.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*