Divendres, 14 juny 2024
IniciDISCAPACITATArrenca el cicle anual de conferències de DIXIT Tarragona

Arrenca el cicle anual de conferències de DIXIT Tarragona

logo dixit
Dixit Tarragona organitza un cicle de conferències // Foto: Imatge extreta del web dixit.gencat.cat

DIXIT Tarragona que va néixer l’any passat torna durant aquest 2016 a oferir un seguit de conferències i altres activitats adreçades principalment, als i les professionals dels serveis socials del territori.

El cicle anual arrenca el proper 12 de febrer amb una conferència sobre l’empoderament i la capacitació de persones en situació de vulnerabilitat social que tindrà lloc a les 12 hores a l’aula dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona (Avinguda Andorra, 9).

Diferents professionals dels Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Urgell parlaran de l’empoderament com procés pel qual una persona o un grup social adquireix els mitjans per enfortir el seu potencial en temes econòmics, polítics i socials.

PUBLICITAT

L’educador social Jordi Baiget i la treballadora social Glòria Torra oferiran eines per poder empoderar des dels serveis socials d’atenció primària a persones en situació de vulnerabilitat social, amb tècniques de programació neurolingüística (PNL), coaching i humor terapèutic. Les places són limitades i per lo que és necessari fer inscripció.

A part d’aquesta conferència durant aquest primer semestre destaquen una el 20 de maig sobre “Les persones amb intel·ligència límit: els invisibles” de Silvia Garcia Nogué, Gerent de la Fundació ACIDH, i una altra el 17 de juny sobre “Els vincles afectius: la importància de l’entorn i la família davant la malaltia mental”, a càrrec de Jaume Descarrega, Psicòleg i doctor en Salut Mental en Assistència Primària i Especialitzada. Aquest últim estararà organitzat conjuntament amb la delegació de Tarragona del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content