Arrenca demà la segona edició de la campanya de micromecenatge “La 6tella” de Prodis

Servirà per millorar la qualitat de vida dels seus usuaris

tobii campanya micromecenatge prodis 6tella
En la primera edició és va aconseguir un sistema per al control visual d’eines informàtiques // Foto: Prodis

Demà divendres 15 de setembre a les 11 hores la Fundació Terrassenca Prodis posarà en marxa la segona edició de la campanya de micromecenatge “La 6tella” a través de la seva web i les xarxes socials.

“La 6tella” és una campanya de micromecenatge que ha ajudat a la Fundació Terrassenca Prodis a adquirir material necessari per millorar la qualitat de vida dels usuaris, gràcies a petites col·laboracions econòmiques de la ciutadania.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Prodis treballa constantment per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, però moltes vegades les idees i projectes es queden a l’espera per temes de pressupost. Per això l’any passat van decidir començar una campanya que animés a la ciutadania a col·laborar amb petites aportacions per tal de realitzar aquelles idees i millores que, fins aleshores, no s’havien tirat endavant per motius econòmics.  

El funcionament d’aquesta iniciativa és molt simple: a la pàgina web de la fundació es col·loquen 6 productes necessaris  per la millora de la qualitat de vida dels usuaris que viuen o treballen a Prodis i durant 6 mesos, la gent pot fer petites donacions perquè, quan aquest període de temps hagi passat, Prodis pugui comprar-los.

BANER_300X250

Aquesta segona edició de la 6tella demana: 10 estics de hoquei per l’equip de Prodis; una càmera reflex pel taller de fotografia del Servei de Teràpia Ocupacional; un equip de música pel taller de manufactures del Centre Especial de Treball; nous estris pel taller de massatges del Servei de Teràpia Ocupacional; el MOWoOT, que és un dispositiu que ajudaria a solucionar la problemàtica del restrenyiment crònic al Centre de Paràlisis Cerebral de manera no invasiva;  i per acabar, un llit elàstic pel Servei de Teràpia Ocupacional que ajudaria a treballar l’estimulació multi sensorial.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*