Arrenca aquest proper cap de setmana la primera edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva

Organitzada per la FCEDF

lliga catalana petanca inclusiva
Jornada de petanca inclusiva al Passeig Lluís Companys de Barcelona // Foto: FCEDF

Aquest cap de setmana del 15 i 16 de febrer arrenca la primera edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva, un esport que, fins ara, només organitzava competicions de petanca com la Copa Catalunya o Trofeus Open, dins d’altres esdeveniments o competicions organitzats per la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) com els Jocs Catalans i la jornada inclusiva de Barcelona. 

La primera de les cinc jornades de competició, es disputarà al Club Petanca Gran Via i hi participaran un total de 7 clubs amb una o dues tripletes per club. La competició té caràcter inclusiu amb el que participen persones amb i sense discapacitat. El calendari de competició és el següent: 1a Jornada (15 Febrer-CP Gran Via); 2a Jornada (29 Febrer-CP Barcelona); 3a Jornada (7 Març-CP Hospitalet); 4a Jornada (21 Març-AMIBA); 5a Jornada (4 Abril-Nova Lloreda Sud A VV). 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb aquesta primera edició de la Lliga Catalana de petanca i també la nova Lliga Catalana de pàdel, que va començar la temporada passada, la FCEDF vol anar ampliant les competicions i esdeveniments per donar més visibilitat i promoció als diferents esports adaptats.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*