Arrenca a Salou el Torneig Internacional de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral

És una competicio preparatòria pels Jocs Paralímpics de Río

presentació torneig futbol 7 a Salou
Els organitzadors a la presentació de l’esdeveniment // Foto: Imatge cedida per FECPC

Del 30 d’abril al 7 de maig és disputarà la IFCPF Pre-paralympic Tournament Salou 2016, la competició més important de l’any de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral, prèvia als Jocs Paralímpics de Río de Jaineiro. L’esdeveniments està organitzat pe la International Federation Cerebral Palsy Football-IFCPF i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), amb el suport de l’Ajuntament de Salou.

A la competició hi participaran les seleccions d’Argentina, Brasil, Gran Bretanya, Holanda, Irlanda, Ucraïna i Estats Units, totes elles grans potencies en aquesta modalitat.  El partit inaugural el disputaran Ucraïna i Holanda, el dissabte, 30 a les 18.15h; tot just després de l’acte inaugural que tindrà lloc a la mateixa instal·lació, a les cinc de la tarda i que comptarà amb la col·laboració dels Atabaladors de Salou, el grup Breakers i el Club de Rítmica de Salou.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A banda del suport de l’Ajuntament, l’organització del IFCPF Pre-Paralympic Tournament ha estat possible gràcies al suport de la Secretaria General de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, l’Obra Social La Caixa, DBSchenker, Linde, la Federació Catalana de Futbol, Coca-Cola, Viladrau, Auto88, Konika Minolta, Carhaus, Fundació Prevent, Tarragona 2017, Esclat, la Mar Meneses i la Federació Catalana de Tennis Taula.

El futbol va adreçat a aquelles persones amb lesió cerebral lleu, esportistes ambulants afectats d’hemiplegies, diplegies, trastorns de l’equilibri, de coordinació i la marxa. Té dues modalitats; el futbol sala i el futbol-7, aquesta última modalitat paralímpica. El seu reglament es regeix per la FIFA (International Futbol Federation Association) a excepció d’algunes normes que varien per donar millor opció de joc afavorint que sigui més actiu.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*