Dijous, 18 juliol 2024
IniciCULTURAApropa Cultura llença el programa de formació ‘Educa amb l’art’ per a...

Apropa Cultura llença el programa de formació ‘Educa amb l’art’ per a professionals de l’acció social i educativa

Música, arts escèniques, arts visuals i ciència són algunes de les disciplines que es treballen

apropa cultura educa amb l'art
Una sessió del programa ‘Educa amb l’art’ // Foto: Apropa Cultura

Apropa Cultura, una xarxa cultural compromesa amb l’accés universal a la cultura, ha llançat Educa amb l’art, un programa de formació destinat a professionals del sector social i educatiu. Després de més de 10 edicions, Educa amb l’art s’ha consolidat com una de les principals iniciatives d’aquesta xarxa.

L’art ha demostrat al llarg dels anys ser una eina potent en l’entorn social, capaç de potenciar el desenvolupament personal, fomentar la inclusió i enriquir la nostra capacitat d’expressió, empatia i comprensió intercultural.

A través d’aquest curs, els participants poden enriquir i potenciar la seva feina com a educadors socials, integrant les arts en el seu dia a dia laboral. Música, arts escèniques, arts visuals i ciència són algunes de les disciplines que es treballen en aquesta formació, que es realitza a Catalunya, Balears, País Basc i Madrid. Les sessions, de caràcter pràctic i dinàmic, busquen tant ensenyar a integrar les arts com elevar l’estat d’ànim i la motivació dels participants a través de l’experimentació individual i grupal.

Amb la convicció que la cultura pot ser una eina transformadora per a la persona i la societat, Apropa Cultura porta més de 16 anys treballant per facilitar l’accés a la cultura a persones en situació de vulnerabilitat i amb discapacitat. A través d’iniciatives com Educa amb l’art, la xarxa construeix ponts entre institucions socials i espais culturals, enriquint tant el treball professional com personal dels participants.

Cada curs d’Educa amb l’art consta d’aproximadament 15 sessions, i el calendari es pot consultar al següent enllaç.

- PUBLICITAT -

Apropa Cultura, fundada el 2006, creu en la cultura com a experiència transformadora i continua treballant per garantir l’accés universal a la cultura, fomentant la inclusió social i respectant la dignitat de totes les persones.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Ves al contingut