Dilluns, 15 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORAL‘Aprendre y Emprendre’, l'aula d’emprenedoria per a persones amb discapacitat de la...

‘Aprendre y Emprendre’, l’aula d’emprenedoria per a persones amb discapacitat de la Fundació Prevent

Ofereix formació i acompanyament a idees de negoci o iniciatives de recent creació

programa emprenedoria aprendre y emprendre fundacio prevent
El programa acompanya a desenvolupar idees de negoci // Foto: Fundació Prevent

Des de la Fundació Prevent, entitat experta en la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, van comprovar que l’autoocupació i l’emprenedoria pot millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Per això van decidir, ja l’any 2014, destinar els millors recursos per fer-ho possible. 

En aquest moment, la fundació compta amb tres programes destinats específicament per donar suport i acompanyar les persones amb discapacitat que volen muntar la seva pròpia empresa. 

Aprende y Emprende, és una aula d’emprenedoria dirigida a persones amb una discapacitat igual o superior al 33% que tinguin una titulació universitària o de cicles formatius i una idea de negoci o una iniciativa empresarial de recent creació. El programa també obre la participació a socis sense discapacitat.

Aprende y Emprendre, es duu a terme juntament amb la prestigiosa escola de negocis ESADE. Ofereix, sense cap cost pels participants, formació i acompanyament per endinsar-se en la creació de l’empresa. 

Concretament, contempla formació en emprenedoria a l’escola de Negocis Esade; assignació d’un tutor o tutora per a cada participant; programa becat (amb un cost total estimat per alumne de 6.000€); total accessibilitat: materials online, suport d’intèrpret de llengua de signes, transcripció de classes, instal·lacions accessibles i personal de suport durant les classes; ajudes econòmiques de 5.000€ pels projectes més ben valorats. 

Enguany el programa dona un pas més enllà i dona entrada a la fundació Ship2B, com a soci estratègic en Impacte Social, amb l’objectiu d’impulsar iniciatives o idees de negoci liderades per persones amb o sense discapacitat, que tinguin un impacte social en l’àmbit de la discapacitat. 

A més de Aprendre y Emprendre, la fundació compta amb dos programes més : el Powernauts, la primera acceleradora de l’Estat dedicada a projectes liderats per persones amb discapacitat; i l’Alumni , que permet a les persones que han passat per qualsevol dels altres dos programes mantenir actualitzada la seva formació i trobar espais de networking amb la resta de participants. 

A través dels tres programes, la Fundació Prevent dona suport a les iniciatives emprenedores en qualsevol de les seves fases de creació i maduració dels projectes.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content