Antoni Ponce i Núria Marquès, líders de la Lliga Catalana de natació després de la segona jornada

Es va disputar dissabte a les instal·lacions del Club Natació Martorell

ponce i marquès líders lliga catalana natació segona jornada
La segona jornada de la competició es va fer dissabte al Club Natació Martorell // Foto: FCEDF

El nedador del Club Natació Sitges, Antoni Ponce, en categoria masculina, i la nedadora del CN Sant Feliu, Núria Marquès, en femenina, són els actuals liders de la Lliga Catalana de Natació, després de la segona jornada que es va disputar dissabte passat a les instal·lacions del Club Natació Martorell.

Antoni Ponce ha guanyat les dues jornades de la Lliga Catalana. A la primera, disputada al CN Mataró, va guanyar amb 918 punts aconseguits amb la seva victòria a la prova de 100m Braça, classe SB4 – SB13. A la segona jornada va aconseguir 1009 punts a la prova de 200m braça, SB4-SB13, en total encapçala la classificació amb 1927 punts. El segon classificat és Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 1665 i la tercera posició és per Ariel Shrenck (CN Mataró) amb 1455 punts.

BANER_300X250

En categoria femenina, Núria Marquès encapçala la classificació general amb un total de 1618 punts després de les dues victòries aconseguides en aquesta edició, per davant de Marian Polo (CN Badia) amb 1306 punts i Anna Mofa (CN Terrassa) amb 881 punts. Pel que fa a la classificació per Clubs, nivell mitjà on puntuen tres nedadors per club, el Centre Natació Martorell amb 3309 punts encapçala la classificació per davant de Fundació Adapta2 amb 2996 punts i el CN Sabadell amb 2903 punts.

La tercera jornada de la Lliga Catalana de natació es disputarà el proper dissabte 6 d’abril a les instal.lacions del Club Natació Sitges.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*