Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciENTITATSAmputats Sant Jordi estrena un espai web per tractar sobre salut física...

Amputats Sant Jordi estrena un espai web per tractar sobre salut física i mental i drets socials amb diferents experts en les matèries 

‘L’Espai Expert’ arrenca en format videoblog amb articles i vídeos adreçats als socis i amputats que encara no conèixer l’entitat

campanya 25N diba
espai experts web sant jordi
Una de les àrees que es tractarà és la de Drets Socials // Foto: Amputats Sant Jordi

Amputats Sant Jordi estrena l’Espai Expert, un nou espai virtual a la seva web on es publicarà un videoblog amb articles i vídeos de diferents experts sobre temes relacionats amb salut física, salut mental i drets socials. L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar la comunicació amb els propis associats i arribar a més persones amb amputació que encara no coneixen l’entitat.

En l’apartat de salut física es donaran consells sobre hàbits saludables, es proposaran activitats i es donarà resposta a les consultes que els socis i sòcies han enviat prèviament. 

L’apartat de salut mental estarà dedicat a parlar sobre com cuidar-se emocionalment, donar tècniques per sentir-se bé amb un mateix i exposar experiències i situacions habituals que viuen les persones amputades.

Pel que fa a l’àrea de Drets socials, servirà per tocar temes referents a serveis i ajudes de l’administració, drets laborals, accessibilitat, etc.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

A més d’aquests apartats, l’entitat ha habilitat un espai de consulta virtual per a que els associats puguin enviar les seves preguntes als experts a través d’un formulari. Aquests dubtes es resoldran en el proper vídeoblog d’aquell tema o expert. 

D’altra banda, es faran dos seminaris web temàtics en directe a l’any on es tractaran assumptes que interessin els associats, que poden ser diferents d’aquells ja tractats pels experts al blog. En aquest cas els participants podran fer comentaris i resoldre dubtes en temps real. 

Els videoblogs tenen una periodicitat mensual, intercalant totes les temàtiques. El seu contingut pot ser proposat per l’expert, per Amputats Sant Jordi o a partir de les consultes que enviin els mateixos associats. 

L’objectiu de l’Espai Expert és apropar-nos als nostres associats i posar experts en diversos àmbits a la seva disposició. A més, també està dirigit a aquelles persones amb amputació que fins ara no ens coneixien i que els interessa el nostre contingut i serveis.

Els vídeos estaran disponibles també al canal de Youtube d’Amputats Sant Jordi. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content