Amputats Sant Jordi celebra l’acte central de commemoració del seu 25è aniversari

Estarà presidit per Carles Puigdemont i la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat

recinte modernista santa pau acte central amputats sant jordi
Façana de l’edifici modernista // Foto: Wikimèdia

L’Associació Amputats Sant Jordi celebrarà el proper dilluns 10 de juliol l’acte central de la commemoració del seu 25è aniversari, amb un esdeveniment que tindrà lloc a les 20:30 hores al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona.

L’acte, presidit pel molt Honorable President, Carles Puigdemont, i l’Excel·lentíssima Ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, servirà per fer memòria del que han significat aquests vint-i-cinc anys d’història i per agrair públicament a les persones i les entitats que han col·laborat amb Amputats Sant Jordi al llarg d’aquests anys.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amputats Sant Jordi va ser fundada l’any 1992 per part d’un grup d’usuaris de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que van veure la necessitat d’unir esforços per donar resposta a les seves necessitats com a persones amputades.

Durant aquests 25 anys l’entitat ha estat sempre al costat i al servei de les persones amb amputació, agenèsia i d’altres discapacitats físiques i, a les seves famílies.

BANER_300X250

Paral·lelament, i entre altres projectes, l’entitat ha estat decisiva en l’aprovació del primer catàleg ortoprotètic de Catalunya que va ser pioner a l’Estat; ha impulsat un banc orto- protètic i, des de fa 10 anys, forma més de 3500 alumnes cada curs en matèria de sensibilització i educació en valors envers les persones en discapacitat.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*