Amputats Sant Jordi celebra l’acte central de commemoració del seu 25è aniversari

Estarà presidit per Carles Puigdemont i la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat

recinte modernista santa pau acte central amputats sant jordi
Façana de l’edifici modernista // Foto: Wikimèdia

L’Associació Amputats Sant Jordi celebrarà el proper dilluns 10 de juliol l’acte central de la commemoració del seu 25è aniversari, amb un esdeveniment que tindrà lloc a les 20:30 hores al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona.

L’acte, presidit pel molt Honorable President, Carles Puigdemont, i l’Excel·lentíssima Ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, servirà per fer memòria del que han significat aquests vint-i-cinc anys d’història i per agrair públicament a les persones i les entitats que han col·laborat amb Amputats Sant Jordi al llarg d’aquests anys.

BANER_300X250

Amputats Sant Jordi va ser fundada l’any 1992 per part d’un grup d’usuaris de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que van veure la necessitat d’unir esforços per donar resposta a les seves necessitats com a persones amputades.

Durant aquests 25 anys l’entitat ha estat sempre al costat i al servei de les persones amb amputació, agenèsia i d’altres discapacitats físiques i, a les seves famílies.

Paral·lelament, i entre altres projectes, l’entitat ha estat decisiva en l’aprovació del primer catàleg ortoprotètic de Catalunya que va ser pioner a l’Estat; ha impulsat un banc orto- protètic i, des de fa 10 anys, forma més de 3500 alumnes cada curs en matèria de sensibilització i educació en valors envers les persones en discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*