AMPANS posa en marxa un informatiu audiovisual realitzat per les persones usuàries de l’entitat

Es difondrà a través de les xarxes socials

ampans butlletí informatiu format audiovisual
El butlletí es farà en principi amb periodicitat mensual // Foto: AMPANS

Cada cop són més les entitats que se sumen a la moda de fer un programa informatiu realitzat pels usuaris amb l’objectiu de donar a conèixer la seva activitat. En aquest sentit AMPANS ha posat en marxa aquest 2018 un butlletí de l’actualitat corporativa presentat i realitzat per un grup de persones usuàries de l’entitat, seleccionades a partir d’un càsting. El projecte s’emmarca dins de l’estratègia d’AMPANS d’ampliar la participació en la comunicació de tota l’organització.

Es tracta d’un butlletí informatiu de periodicitat mensual en el que l’entitat informa de novetats, projectes i esdeveniments, dedica un espai a compartir el dia a dia dels seus centres i serveis, entrevista persones dels diferents equips de treball i presenta els seus establiments i serveis laborals.

BANER_300X250

L’objectiu d’AMPANS és que aquest format d’informatiu, que es difondrà a través de les xarxes socials de l’entitat, ampliï progressivament els seus continguts, augmenti la seva periodicitat i es converteix en un mitjà àgil de comunicació de l’entitat envers la societat, on els protagonistes siguin pròpiament les persones a qui dedica la seva missió.

L’equip de producció i realització està format íntegrament per persones usuàries i  professionals de l’entitat, que reben el suport de l’equip intern de comunicació d’AMPANS amb formació i recursos tècnics.

Amb aquest nou projecte AMPANS vol que les persones amb disCapacitat no només siguin protagonistes de la informació, sinó que la puguin produir i la puguin transmetre de primera mà a la societat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*