AMPANS fa balanç dels reptes i oportunitats dels primers 10 anys del seu restaurant El Canonge

Ha contractat 21 persones amb discapacitat i malaltia mental

canonge reptes oportunitats 10 anys discapacitat
Actualment l’equip del Canonge el configuren 13 persones, 10 de les quals treballen amb suport // Foto: AMPANS

La setmana passada AMPANS va fer balanç dels reptes i oportunitats que ha significat el restaurant Canonge al llarg dels seus 10 anys de vida. El director d’AMPANS, Toni Espinal, acompanyat de membres de l’entitat, i de treballadors i familiars del Canonge, va explicar els inicis del projecte i la seva consolidació com a proposta laboral d’èxit per a persones amb necessitats de suport a la feina.

Al llarg d’aquests 10 anys AMPANS ha contractat 21 persones amb discapacitat i amb necessitats de suport, com a cambrers i ajudants de cuina. Actualment l’equip del Canonge el configuren 13 persones, 10 de les quals treballen amb suport.

BANER_300X250

El Canonge va ser una aposta d’AMPANS per crear oportunitats laborals per les persones amb disCapacitat, amb l’objectiu de crear llocs de treball dignes i amb reconeixement social. És una fórmula, segons va dir Toni Espinal, replicable i que l’entitat estudia ampliar i acompanyar entitats i organitzacions socials que també es plantegen entrar en el sector de la restauració.

Per commemorar aquest 10è aniversari i sota el nom “10 anys en 10 plats” El Canonge presenta un programa d’actes que s’obrirà amb un sopar tast amb l’ escriptora Empar Moliner i l’enòleg Joan Soler , durant el qual es posarà nom a dos nous vins que AMPANS està a punt de treure al mercat, un Sumoll i un cupatge a base de Mandó. Aquest acte serà el dijous 10 de maig, a les 8h al Canonge

Més endavant el xef el xef Diego Alías, de Ca l’Amador (Josa del Cadí), cuinarà a 4 mans amb  l’equip del Canonge un sopar el 7 de juny, i en el que es fusionaran les cuines de dues comarques, l’Alt Urgell i el Bages.

Entre els actes previstos també s’ha programat un tast vertical de l’U d’Urpina i una competició entre els formatges Serrat Gros d’Ossera i els Muntanyola d’Urpina, un projecte d’AMPANS.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*