Dissabte, 22 gener 2022
IniciDiscapacitatAMMFEINA SMC organitza un jornada de relats sobre compromís i transformació social

AMMFEINA SMC organitza un jornada de relats sobre compromís i transformació social

jornada ammfeina smc relats compromís transformació social
La jornada inclourà diferents relats // Foto: Salut Mental Catalunya

El proper 18 de juliol AMMFEINA SMC i el Parc de Salut Mar organitzen la jornada ‘Compromís i transformació social: relats que canvien indrets’ on es parlarà de com assolir un model que garanteixi la igualtat de drets i oportunitats de les persones?; com pot cada membre de la comunitat de manera individual posar el seu gra de sorra per transformar la societat?; o quin paper tenen les entitats socials en la generació d’iniciatives que abordin aquestes qüestions?.

L’acte, que començarà a les 9h a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona, comptarà amb un programa amb el testimoni de quatre persones que malgrat ser originàries de diferents indrets (Catalunya, Euskadi i Costa d’Ivori) i no conèixer-se, tenen un relat comú teixit al voltant del compromís. Són històries singulars de projectes arrelats al territori, que esdevenen plurals perquè la seva raó de ser és la inclusió de tots els membres de/en la comunitat.

La jornada és gratuïta però s’ha de confirmar assistència a través d’un formulari o bé contactant directament amb AMMFEINA SMC per correu electrònic jornadarelats@ammfeina.org o al telèfon 608 796 733.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content