Alzheimer Catalunya llança una campanya de venda de gomes solidàries perquè no s’esborrin els records

Per ajudar a programes socials a favor de persones amb demència

alzheimer catalunya gomes solidàries records
Les gomes solidàries de la campanya // Foto: Alzheimer Catalunya

Alzheimer Catalunya ha llançat amb el començament del curs escolar una campanya de gomes solidàries que servirà per ajudar als programes socials per millorar la qualitat de vida de les persones amb demència.

Es tracta d’una acció simbòlica i sensibiltizadora en que l’entitat ha elaborat gomes perquè no s’esborrin els records, un material solidari per reprendre la rutina tant a classe com a la feina.

BANER_300X250

Aquestes gomes solidàries s’han posat a la venda per 1,50€ a la seu de l’entitat i també a diferents botigues de la cooperativa Abacus a Barcelona, Barberà del Vallès, Girona i Manresa. L’actor Toni Sevilla i les actrius Lluïssa Mallol i Montse Guallar són els testimonis del vídeo ‘Que no s’esborrin els records’, que expliquen com han conviscut amb la malaltia que van patir familiars seus.

Segons dades d’Alzheimer Catalunya, actualment hi ha 86.000 persones afectades per la malaltia a Catalunya. A l’Estat espanyol, la xifra s’eleva als 800.000 i, segons previsions cap a l’any 2050, s’estima arribar a les 1,5 milions de persones afectades. 

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*