Alumnes amb discapacitat intel·lectual de Reus celebren la cloenda del programa Young Athletes

Van compartir espai i coneixement al Polilleuger Municipal de Reus

alumnes discapacitat intel·lectual programa young athletes reus
El programa està dirigit a nens i nens amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys // Foto: Special Olympics Catalunya

Els alumnes de L’Escola Alba de Reus i la Font del Lleó van celebrar ahir l’acte de cloenda del curs 2016‐2017 amb una festa final del programa Young Athletes per a nens i nenes amb discapacitat intel∙lectual de 2 a 7 anys. Un total de 17 alumnes de les dues escoles reusenques van compartit espai i coneixements del programa Young Athletes per mostrar durant la jornada celebrada al Polilleuger Municipal de Reus, diferents activitats davant dels seus familiars i amics.

Posteriorment tots els participants van rebre molt emocionats i contents una medalla i un diploma que acreditava la seva participació amb èxit en el Young Athletes.

BANER_300X250

L’objectiu d’aquest programa és que els alumnes puguin millorar l’equilibri, la força, la flexibilitat i la coordinació a partir d’un circuit de diferents proves i jocs. A més, també es vol millorar la capacitat de relacionar‐se amb el seu entorn i crear un hàbit d’activitat física com a element bàsic en el desenvolupament i formació de la persona.

Aquest programa a Catalunya es tira endavant gràcies al conveni de col∙laboració que Special Olympics Catalunya té amb la Fundación Leo Messi. En total aquest curs han estat 28 nens i nenes de Terrassa, Reus i Lleida que ja formen part de la família de Special Olympics. La propera cloenda serà aquest dijous dia 15 de juny a l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida. L’Escola Crespinell de Terrassa ja la va realitzar per tercer any.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*