Dimecres, 30 novembre 2022
Dimecres, 30 novembre 2022
IniciEntitatsAjuts de la Fundació ONCE per facilitar el cofinançament europeu a entitats...

Ajuts de la Fundació ONCE per facilitar el cofinançament europeu a entitats de la discapacitat

ajuts de la fundacion-once
Logo Fundació ONCE // Foto: Fundació ONCE

La Fundació ONCE ha convocat ajuts per tal de possibilitar la participació en el cofinançament europeu a entitats de la discapacitat, mitjançant projectes que s’emmarquin en els àmbits d’intervenció del Fons Social Europeu.

L’objectiu d’aquesta convocatòria, que està oberta fins el 28 de setembre, es promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació per mitjà de la inclusió activa i d’actuacions que augmentin la contractació de persones amb discapacitat en situació o risc d’exclusió social. Les sol·licituds es poden presentar a través del correu electrònic convocatoriaPOasociativo2016@fundaciononce.es. Es publiquen dues convocatòries:

Banner 300x250px EnBucle3
  • “Convocatòria general”. Seran beneficiàries les associacions, fundacions, federacions i confederacions de persones amb discapacitat. Import de 1.200.000€
  • “Convocatòria específica”. Dirigida a actuacions en favor de l’ocupació de col·lectius de persones amb discapacitat amb grans dificultats per a accedir a l’ocupació. Seran beneficiàries les associacions, fundacions, federacions i confederacions de persones amb discapacitat, en particular persones amb discapacitats intel·lectuals (incloent trastorns de l’espectre autista i la síndrome de Down), persones amb malaltia mental, persones amb paràlisi cerebral, persones amb dany cerebral sobrevingut i persones amb malalties rares o poc freqüents, així com persones amb pluridiscapacitats. Import de 800.000€.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content