Ajuts de la Fundació ONCE per facilitar el cofinançament europeu a entitats de la discapacitat

La convocatòria està oberta fins el proper 28 de setembre

ajuts de la fundacion-once
Logo Fundació ONCE // Foto: Fundació ONCE

La Fundació ONCE ha convocat ajuts per tal de possibilitar la participació en el cofinançament europeu a entitats de la discapacitat, mitjançant projectes que s’emmarquin en els àmbits d’intervenció del Fons Social Europeu.

L’objectiu d’aquesta convocatòria, que està oberta fins el 28 de setembre, es promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació per mitjà de la inclusió activa i d’actuacions que augmentin la contractació de persones amb discapacitat en situació o risc d’exclusió social. Les sol·licituds es poden presentar a través del correu electrònic convocatoriaPOasociativo2016@fundaciononce.es. Es publiquen dues convocatòries:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600
  • “Convocatòria general”. Seran beneficiàries les associacions, fundacions, federacions i confederacions de persones amb discapacitat. Import de 1.200.000€
  • “Convocatòria específica”. Dirigida a actuacions en favor de l’ocupació de col·lectius de persones amb discapacitat amb grans dificultats per a accedir a l’ocupació. Seran beneficiàries les associacions, fundacions, federacions i confederacions de persones amb discapacitat, en particular persones amb discapacitats intel·lectuals (incloent trastorns de l’espectre autista i la síndrome de Down), persones amb malaltia mental, persones amb paràlisi cerebral, persones amb dany cerebral sobrevingut i persones amb malalties rares o poc freqüents, així com persones amb pluridiscapacitats. Import de 800.000€.
FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*