Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciENTITATSAjuts de la Fundació La Marató de TV3 per la recerca sobre...

Ajuts de la Fundació La Marató de TV3 per la recerca sobre ictus i lesions medul·lars i cerebrals

campanya 25N diba

step by step lesions medul·lars
Un dels àmbits dels ajuts és el de les lesions medul·lars // Foto: Fundació Step by Step

Fins el 20 de març està obert el termini per sol·licitar les ajudes que ha convocat la Fundació La Marató de TV3 per fomentar la recerca científica d’excel·lència sobre aspectes etiològics, patogènics, clínics, terapèutics, epidemiològics, de salut pública i de serveis sanitaris, en l’àmbit de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Les bases de la convocatòria permeten sol·licitar ajuts per dos tipus de projectes:

Projecte unitari. Aquell que té un sol investigador principal beneficiari.

Projecte coordinat. Aquell que té diferents investigadors principals beneficiaris i, per tant, diferents subprojectes, que actuen representats per un dels beneficiaris i pel centre on desenvolupa la seva recerca, que serà l’interlocutor (investigador principal coordinador) amb la Fundació i canalitzarà amb aquesta les relacions corresponents.

Poden presentar sol·licituds, com a responsables de l’execució científica i tècnica dels projectes de recerca als quals es refereixen aquestes bases els investigadors que desenvolupin la seva tasca investigadora en centres públics o entitats sense ànim de lucre que disposin de la infraestructura necessària, que estiguin en possessió del títol de doctor, que acreditin una trajectòria d’excel·lència en recerca amb, com a mínim, cinc publicacions rellevants durant els últims cinc anys en el camp de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i que desenvolupin principalment la seva activitat en l’àmbit territorial previst pels estatuts de la Fundació.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content