Agressió a Cubelles per un vehicle no autoritzat que ocupava una plaça de mobilitat reduïda

L'agressió es va produir al pàrquing d'un supermercat

parc vallès places reservades supermercat
El cas del Parc Vallès de Terrassa va ser similar // Foto: Imatge d’arxiu

El passat dijous es va produir una agressió a la zona de pàrquing d’un supermercat a Cubelles, quan P.S.G, membre de l’Associació de Minusvàlids i Cuidadors (AMICU), entitat federada a ECOM, va voler accedir a una plaça reservada per a persones amb mobilitat reduïda que estava ocupada per un vehicle no autoritzat.

Quan la persona que estava ocupant il·legalment la plaça es va negar a retirar el vehicle, P.S.G. va trucar a la Policia Local, mentre la propietària del vehicle va telefonar al seu marit perquè es presentés al lloc dels fets.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Quan aquest va arribar es va produir una escena d’empentes i cops davant els agents de la Policia Local. P.S.G, va presentar la denúncia corresponent i va haver d’anar a l’Hospital de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú per tractar-se de diverses contusions.

Lamentablement aquesta és una escena que es viu sovint, derivada del buit legal que hi ha respecte a les places reservades a persones amb mobilitat reduïda als establiments privats, ja que els municipis no tenen cap jurisdicció, que recau exclusivament en mans dels propietaris dels establiments.

BANER_300X250

El Di@ri de la Discapacitat es va fer ressò d’un altre cas similar que va succeir a Terrassa i on va quedar clar que s’ha d’incidir per canviar la legislació per cobrir aquest buit legal que deixa les persones amb diversitat funcional en clara indefensió dels seus drets.

1 Comentaris

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*