ADIAM organitza per Setmana Santa un Casal d’oci per a nens i nenes amb discapacitat

El Casal 'Gaudim' tindrà lloc a l’Escola Aloc de Pineda de Mar

cartell gaudim setmana santa
Cartell del Casal de Setmana Santa // Foto: Imatge cedida per ADIAM

L’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) organitza un Casal de Setmana Santa, concretament pels dies 21, 22, 23 i 24 de març, dins l’espai d’oci ‘Gaudim’ que es durà a terme a l’escola ALOC de Pineda de Mar (Barcelona).

L’horari d’aquest Casal serà de 10 a 16 hores. El període de preinscripció es tancarà el 12 de març encara que la data d’inscripcions s’allargarà fins el 16 de març.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta iniciativa és una repetició del Gaudim el Nadal que l’entitat va oferir a finals de l’any passat. Es tracta d’un esplai per als nens i nenes joves amb discapacitat que necessitin un espai on tenir un oci dirigit i organitzat adequat a cadascuna de les seves necessitats específiques. L’objectiu d’aquest casal és ampliar l’espai lúdic i d’aprenentatge de les persones amb discapacitat; oferir respir a les famílies de persones amb discapacitat; augmentar l’actitud favorable a la integració de persones amb necessitats especials, eliminant barreres; fomentar activitats de sensibilització i inclusió, tant en relació amb els participants en relació amb la població en general i facilitar un espai d’oci que afavoreixi el desenvolupament psicomotor, afectiu i estimulant dels / les participants.

ADIAM és un grup de persones amb discapacitat i / o familiars i amics de persones amb diversitat funcional. que vol contribuir a millorar la qualitat de vida d’un col·lectiu d’homes, dones, nens i els seus familiars que es converteixen en invisibles davant la societat. És una entitat sense ànim de lucre ni interessos polítics.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*