ADIAM organitza per Setmana Santa un Casal d’oci per a nens i nenes amb discapacitat

El Casal 'Gaudim' tindrà lloc a l’Escola Aloc de Pineda de Mar

cartell gaudim setmana santa
Cartell del Casal de Setmana Santa // Foto: Imatge cedida per ADIAM

L’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) organitza un Casal de Setmana Santa, concretament pels dies 21, 22, 23 i 24 de març, dins l’espai d’oci ‘Gaudim’ que es durà a terme a l’escola ALOC de Pineda de Mar (Barcelona).

L’horari d’aquest Casal serà de 10 a 16 hores. El període de preinscripció es tancarà el 12 de març encara que la data d’inscripcions s’allargarà fins el 16 de març.

BANER_300X250

Aquesta iniciativa és una repetició del Gaudim el Nadal que l’entitat va oferir a finals de l’any passat. Es tracta d’un esplai per als nens i nenes joves amb discapacitat que necessitin un espai on tenir un oci dirigit i organitzat adequat a cadascuna de les seves necessitats específiques. L’objectiu d’aquest casal és ampliar l’espai lúdic i d’aprenentatge de les persones amb discapacitat; oferir respir a les famílies de persones amb discapacitat; augmentar l’actitud favorable a la integració de persones amb necessitats especials, eliminant barreres; fomentar activitats de sensibilització i inclusió, tant en relació amb els participants en relació amb la població en general i facilitar un espai d’oci que afavoreixi el desenvolupament psicomotor, afectiu i estimulant dels / les participants.

ADIAM és un grup de persones amb discapacitat i / o familiars i amics de persones amb diversitat funcional. que vol contribuir a millorar la qualitat de vida d’un col·lectiu d’homes, dones, nens i els seus familiars que es converteixen en invisibles davant la societat. És una entitat sense ànim de lucre ni interessos polítics.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*