Divendres, 14 juny 2024
IniciENTITATSADFO dona un nou servei d'atenció psicològica telefònica amb l’Espai Àlima

ADFO dona un nou servei d’atenció psicològica telefònica amb l’Espai Àlima

Es tracata d’un servei gratuït i ràpid per a persones amb diversitat funcional, familiars i acompanyants

espai àlima servei atenció psicològica telefònica
La primera sessió del servei és totalment gratuïta // Foto: ADFO

Des d’Espai Àlima, un servei de l’associació ADFO, s’amplia l’oferta de salut per a oferir un millor acompanyament a les persones amb diversitat funcional. Amb el nou servei d’atenció psicològica telefònica, les persones afectades de discapacitat, les seves famílies o acompanyants podran rebre assistència en un període de temps inferior a 48 hores.

L’objectiu d’aquest nou servei és optimitzar la resposta professional a les necessitats de les persones amb discapacitat física reconeguda, persones que han rebut un diagnòstic que pot generar situacions de discapacitat física, o bé que han estat víctimes d’un accident de trànsit. També s’adreça a familiars i acompanyants.

Com funciona el servei?

Aquest nou servei funciona trucant al telèfon 93 8832949, de dilluns a dijous de 9 a 18h i divendres de 9 a 14h, el servei de Psicologia es posarà en contacte amb la persona sol·licitant en un màxim de 48 hores. La primera sessió telefònica serà gratuïta. En cas de necessitar seguiment posterior, s’aplicaran les tarifes d’Espai Àlima. Tots els detalls i condicions del servei es poden consultar a la web de l’entitat.

PUBLICITAT

Serveis Espai Àlima: salut al teu abast

L’objectiu d’Espai Àlima és vetllar per la salut i el benestar físic, social, emocional i psicològic de les persones amb diversitat funcional, cuidadors i entorn més proper. A més del nou servei d’atenció telefònica, Espai Àlima compta amb els serveis de fisioteràpia, psicologia i teràpia ocupacional, que també es poden fer a domicili.

Per a beneficiar-se dels serveis d’Espai Àlima, cal ser soci/sòcia de l’entitat.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content